SOUQ WAQIF BOUTIQUE HOTELS 5* – Доха, Катар. 5 нощувки, Самолетни билети и Неповторима атмосфера.

SOUQ WAQIF BOUTIQUE HOTELS 5* се намират в сърцето на катарската душа, там където с букети от аромати на подправки и вкусна храна, аромати на мускус и усмихнати хора са подредени безброй магазини, ресторанти и кафенета. Избирайки Souq Waqif Boutique Hotels ще имате възможността да преживеете едно истинско гурме приключение. На място можете да опитате автентична катарска, мароканска, иранска, иракска,…

SOUQ WAQIF BOUTIQUE HOTELS 5* се намират в сърцето на катарската душа, там където с букети от аромати на подправки и вкусна храна, аромати на мускус и усмихнати хора са подредени безброй магазини, ресторанти и кафенета. Избирайки Souq Waqif Boutique Hotels ще имате възможността да преживеете едно истинско гурме приключение. На място можете да опитате автентична катарска, мароканска, иранска, иракска, ливанска, сирийска и йеменска кухня, да се насладите на традиционно арабско кафе и чай, местни сладкиши, а за любителите на шиша има богато разнообразие от аромати и техники на приготвяне с отлично качество.
Емблематичният пазар на Доха е разположен непосредствено до офиса на Емира на Катар и атракциите в него и в близост до него го прави изключително привлекателено място не само за гостите на Катар, но и на катарците. Хотелите са изградени в традиционен стил съчетан с модерните удобства на съвремието ни. Обслужването е на отлично ниво, а близоста до метрото, само за 2 QAR (1 лв.) предлага приятно и бързо пътешествие в града, стигайки до най-отдалечените точки на космополитната Доха.

Изхранване                Човек  в двойна стая                     3-ти възрастен на 
         Закуска Закуска и Вечеря       Закуска, Обяд и Вечеря        Закуска Закуска и Вечеря Закуска,    Обяд и Вечеря
01.05 – 30.09.2022   1 535 лв.   1 756 лв.  1 985 лв.   1 397 лв.    1 622 лв.  1 847 лв.
01.02 – 31.03.2022                            01.10 – 31.10.2022   1 612 лв.   1 837 лв.  2 062 лв.   1 397 лв.    1 622 лв.  1 847 лв.

Пакетните цени включват:

 • Двупосочен самолетен билет с Qatar Airways: София – Доха – София, с директен полет  и включен 25 кг./чекиран багаж, 7 кг./ръчен багаж и кетъринг по време на полета. Времетраене на полета – 4 часа и 50 мин.
 • 5 нощувки с изхранване по избор (Закуска/ или Закуска и Вечеря/ или Закуска, Обяд и Вечеря).
 • Двупосочен летищен трансфер: Летище Доха – Хотел – Летище Доха
 • Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие 10 000 EUR.

Пакетните цени НЕ включват:

 • PCR тест преди заминаване
 • Лични разходи
 • Бакшиши
 • Допълннителни екскурзии
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“
 • И всякакви други разходи извън описаните в „Цената включва“

УСЛОВИЯ ПО ОФЕРТАТА:
Резервации и анулации:

 1. Цените на пакетите са в БГ лева, а цените на екскурзиите са в ЕВРО на човек.
 2. При резервация се заплащат 30% от пакетната цена до 48 часа след потвърждение по банков път. Доплащането на пълната цена на пакета се заплаща 20 дни преди датата на отпътуване.
 3. Анулации:

3.1. Безплатни Анулации на хотелско настаняване и турове може да      се извършни до 10 дни преди датата на отпътуване.
3.2. Безплатни Анулации на самолетен билет може да се извърши до
3 дни преди датата на отпътуване.
3.3. За всички срокове след посочените в т. 3.1. и 3.2. анулациите се   извършват с таксуване на 100% от пакетната цена.

Изисквания за пътуване в Катар свързани с Covid-19:

 1. Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца, след датата на напускане на Катар. Няма визи за български граждани.
 2. Ваксинационен сертификат за завършен курс на ваксинация минимум 14 дни преди датата на отпътуване. Както и валидност на сертификата максимум 9 месеца след поставянето на последната доза (или на бустерна доза). Признати ваксини в Катар: Moderna, Pfizer, Janssen, AstraZeneca.
 3. Отрицателен PCR направен максимум 72 часа преди влизане в Катар (препоръчваме теста да се прави 48 часа преди влизане в държавата) – оригинал с печат на лабораторията, на анагл. език и с вписани паспортни данни (имена на латиница и номер на паспорта).
 4. Всички процедури по изисквания за регистрация в EHTERAZ (сайт, в който е задължително да бъде направена предварителна регистрация), се извършва от фирмата и не е ангажимент на туристите.